lunes, 7 de marzo de 2016

Sortida a l’escola Àuria

El pròxim divendres la classe dels pollets realitzarem una sortida a l’escola Àuria.

L’escola Àuria és un centre d’educació especial que acull tot aquells infants amb necessitats educatives especial que no poden assistir a l’escola ordinària. Va ser el primer servei que es posa en funcionament a l’any 1967, per tal de resoldre l’escolarització d’infants i joves amb necessitats educatives especials, en l’àmbit territorial de la comarca de l’Anoia.

La tasca que porten a terme els professionals que treballen allà és: dissenyar i oferir serveis integrals de suport per l’autonomia i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o dependència, mitjançant solucions de gestió innovadores, cooperatives, sostenibles i adaptades al projecte vital de cada persona.

L’escola Àuria forma part del Grup Àuria, un conjunt d’entitats d’iniciativa social que té com a missió cooperar per generar oportunitats de treball, de participació social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o risc d’exclusió social.

Tenen com a visió de grup sumar esforços per millorar la qualitat de vida de les persones i per promoure el desenvolupament social sostenible, d'acord amb els seus valors.


No hay comentarios:

Publicar un comentario