lunes, 7 de marzo de 2016

Per fi hem finalitzat la setmana d’exàmens!

La classe dels pollets va passar una setmana plena de nervis, de preguntes, de la necessitat dels altres per tal d’arribar a uns objectius comuns, superar unes proves que influiran en  el futur de cadascun de nosaltres.

Va arribar dilluns, per endavant dos exàmens a superar. Comencen amb didàctica, jo personalment amb molts nervis però finalitzat l’examen amb una bona sensació. Entre examen i examen tots fent-nos preguntes, resolen dubtes d’última hora i per fi arriba l’hora, les 09:45, arriba la Diana ens entrega els exàmens i tots comencem a escriure, la gent comença a sortir de classe i jo continuo fent l’examen i penso: -Ho estaré fent malament?-, poc temps després jo també finalitzo el meu examen i surto de classe. Ja ha finalitzat el primer dia i 4 exàmens endavant per superar.

Arriba dimarts, després de tota la tarda de dilluns estudiant. Tots estem preparats, som-hi pollets que això no es res per nosaltres. Es presenta Xavi amb els exàmens a la mà. Tots comencem a escriure, això és bo, ens ho sabem. Un per un anem finalitzant l’examen.

Arriba dimecres, tots amb molts nervis, avui toca una assignatura que a mi personalment hem costa, però amb molta confiança hem disposo a fer l’examen i hem el propòsit d’aprovar-lo. –Vinga pollets que nomes ens falten 2-.

Arriba dijous, tots ja ben cansats i amb ganes de que finalitzi la setmana, avui toca desenvolupament cognitiu i motor. Tots anem entrant i seient als nostres llocs. Entra la Diana i ens va repartint l’examen que a primera vista semblava molt llarg, però a vegades les aparences ens enganyen.

Per fi estem a divendres últim examen per superar.- Vinga pollets que estem a la reca final-. Ens disposem tots a fer l’últim examen, el d’expressió.
Arriba l’hora, tots sortim, ja hem acabat, però ara ens queden els nervis i l’angoixa per saber si les sensacions rebudes després dels exàmens són certes, -Haurem aprovat?-

Doncs si, ha sigut una setmana dura i intensa, però sempre tot esforç té la seva recompensa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario