lunes, 1 de febrero de 2016

El titellaire

En aquesta publicació us parlaré sobre el que estem fent aquestes setmanes, concretament en la assignatura d'expressió.

Com ben diu el títol, estem tractant el tema dels contes infantils. I, com treballar-ho de la millor manera? Doncs, ficant-nos directament en la pell dels personatges. És així que,  estem fent narració de contes, cada alumne a anat escollint un conte no popular i l'ha anat explicant amb molt d'entusiasme davant el grup classe (classe dels “Pollets”).

El meu conte s'anomena "Miquel i el dragó" i té com a protagonista un drac molt jove, obsessionat en viatjar a la terra. Per poder fer aquest viatge i poder tornar a l’estany, el drac vell li imposar una única condició: per poder tornar-hi havia de trobar un amic a la terra. Amb el pas del temps s’adonà que no aconseguia fer cap amic perquè sempre acabava espantant a la gent. Per aquest motiu es sentia molt i molt sol, però finalment va conèixer a un nen que no li tenia por i es va fer amic seu. Fet que li va permetre tornar a l’estany.  

La meva exposició consistirà en narrar el conte amb l’animació de titelles de fil, per tal d’explicar el conte d’una manera visual i animada, per completar una narració més divertida i, així, captar l’atenció del grup classe. Concretament seran: dues titelles i un ninot; tots tres materials han sigut fabricats i dissenyats per mi mateixa.

En el meu cas encara no l'he explicat, ja que ho faig dimecres vinent (i encara hem queden dos dies i ja estic dels nervis), i d’aquesta manera no puc explicar quines han sigut les sensacions davant del grup classe. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario